Prijavnica na 9.MSP konferenco
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Prijava na 9. MEDNARODNO KONFERENCO MSP


Prijava na dogodek je obvezna. Pomembna podatka sta tako vaš naslov (za pošiljanje gradiva po končani konferenci) kot tudi elektronski naslov, na katerega vam bomo nekaj dni pred dogodkom poslali opomnik za sodelovanje, dan pred dogodkom pa tudi povezavo za sodelovanje na konferenci, na daljavo. Če se bo konference udeležilo več oseb iz podjetja, je potrebno ob prijavi navesti elektronski naslov vsakega od njih.

Cena za UDELEŽBO NA DOGODKU NA DALJAVO, preko spleta, za 1. ali 2. dan konference MSP je 30 EUR (z vključenim DDV), za udeležbo na obeh dnevih konference preko spleta je 40 EUR (z vključenim DDV).  Prijavo lahko oddate najkasneje do 7. aprila: do  8.00 ure.

Cena za OSEBNO PRISOTNOST na dogodku:  za 1. ali 2. dan  je 50 EUR (z vključenim DDV), za udeležbo na obeh dnevih konference MSP je 80 EUR (z vključenim DDV). Prijavo lahko oddate najkasneje do torka, 5. aprila 2022.

Ob prijavi 3 ali več udeležencev iz istega podjetja oz. organizacije, vam priznamo 20% popust na kotizacijo. Če se bo dogodka udeležilo več oseb iz istega podjetja, je potrebno oddati prijavo za vsako osebo posebej.

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje do 7. aprila 2022 na poslovni račun GZS pri NLB št. SI56 0292 4001 7841 495, sklic SI00 2090 - 5193.

Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna najkasneje do torka 5. aprila 2022. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo polni znesek kotizacije. V primeru, da se bo dogodka namesto prvotno prijavljenega udeleženca udeležil drug udeleženec, to sporočite najkasneje do torka 5. aprila 2022.

Za vse udeležence dogodka, ki bi želeli prenočiti na Vranskem, je Hotel Grof (kontakt g. Ivan Vidas) pripravil za PTZ posebno ponudbo. Udeleženci dogodka lahko uveljavljate nastanitev po posebni ponudbi tako, da ob rezervaciji navedete tudi podatek, da se boste udeležili konference MSP. Dostop do njihove strani https://grof.eu/sl/domov.


 


Partnerji dogodka

KROVNI PARTNER DOGODKA

                      
 Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.    

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKAPARTNERJI DOGODKA