O konferenci
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Podjetniško trgovska zbornica bo organizirala 2. konferenco MSP (za mala in srednja podjetja). Po uvodnem delu in druženju podjetnikov, bomo nadaljevali s štirimi podjetniškimi klepeti z aktualno tematiko:

1. KAKO DO POCENI DENARJA ZA RAST?
2. ALI RES POTREBUJEMO DAVČNE BLAGAJNE? ZAKAJ NAM DRŽAVA NE ZAUPA?
3. IZOBRAŽEVANJA, VEŠČINE
4. MREŽENJE SLOVENSKIH PODJETNIKOV IN AVSTRIJSKIH TRGOVSKIH AGENTOV

Vse, ki jih zanima širitev poslovanja tudi v sosednjo Avstrijo še posebej vabimo, da se udeležijo tudi drugega dela konference, mreženje z avstrijskimi trgovskimi agenti, ki delujejo na naslednjih področjih:

  1. Elektro področje, elektronika
  2. Tekstil, oblačila
  3. Les, hlodovina, gradbeni material
  4. Mehanizacija, industrijska oprema
  5. Pohištvo, interier in notranji design
  6. Prehrana, živilska industrija
  7. Zdravstvo, kozmetika, parfumerija

Mednarodne konference se bo udeležilo predvidoma okrog 100 podjetnikov iz vse Slovenije, predstavniki drugih zbornic in podjetniških organizacij iz Slovenije, tujine ter predstavniki slovenskih medijev. Po uvodnem delu konference bomo izvedli B2B srečanje slovenskih proizvajalcev z avstrijskimi trgovskimi agenti, v so-organizaciji z Združenjem trgovskih agentov v okviru WKO in Advantage Austria - v tem delu pričakujemo 120 udeležencev. Skupaj pričakujemo torej do 220 udeležencev konference.

Vsebinska rdeča nit letošnje konference je »VEČ KISIKA PODJETNIŠKEMU OGNJU«.

mag. Vida Kožar
Direktorica PTZ
Partnerji dogodka

KROVNI PARTNER DOGODKA

     
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKAPODPORNI PARTNER DOGODKA