Arhiv: 3. konferenca MSP
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Spoštovani,

leto je okoli in spet vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na letošnji že tretji MSP konferenci, ki bo 5. aprila 2016, v Ljubljani.

Rdeča nit letošnje MSP konference je prilagajanje novim razmeram evropskega trga.

Majhna in srednja podjetja so znana po svoji prilagodljivosti, ki je temelj njihovega preživetja. Letos pa so spričo begunske krize in praktičnega zapiranja mej znotraj EU, ponovno postala aktualna vprašanja prostega pretoka dobrin, storitev in dela med članicami EU. 

Kakšna je prihodnja strategija notranjega trga EU? Kaj morebitni ukrepi pomenijo za majhna in srednja podjetja? Katere so ovire, s katerimi se spopadajo slovenska podjetja v tako imenovanem čezmejnem sodelovanju? Kakšna je prihodnost schengenskega območja in kaj vse to pomeni za gospodarstvo?

Naši strokovnjaki vam bodo na konferenci odgovorili na konkretna vprašanja in predstavili tudi primere dobrih praks iz tujine.

Seveda pa tudi na tokratni konferenci ne bomo pozabili na teme, kot so: dostop do financ in družinsko podjetništvo. Poseben sklop konference pa namenjamo tudi projektu SKUPAJ - gradniki zdravja, kjer vam bomo predstavili orodja OiRA, s katerimi lahko sami pripravite oceno tveganj za delovna mesta v vašem podjetju.

Podelili pa bomo tudi dve priznanji:

1. Pomladni veter, in sicer za spodbujanje podjetniškega okolja v Sloveniji

2. Zdravega podjetništva, v okviru projekta SKUPAJ – gradniki zdravja.

Izpostavili bomo štiri glavne sklope, tematike dogodka:

1. SKLOP: Davčne olajšave – projekt »SKUPAJ – gradniki zdravja«
2. SKLOP: Prilagajanje novim razmeram evropskega trga
3. SKLOP (okrogla miza)  – Družinsko podjetništvo
4. SKLOP: Dostop do financ

Pričakujemo udeležbo do 150 podjetij. Vabljeni, da aktivno sodelujete na našem velikem dogodku za mala in srednja podjetja!

Mag.Vida Kožar
Direktorica GZS Podjetniško trgovske zbornice

 
Partnerji dogodka

KROVNI PARTNER DOGODKA

                      
 Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.    

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKAPARTNERJI DOGODKA