Arhiv: 9. konferenca MSP
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

9. MEDNARODNA KONFERENCA MSP


ORGANIZATOR DOGODKA: GZS Podjetniško-trgovska zbornica

TERMIN:

7. april – VIRI FINANCIRANJA ZA MIKRO, MALA IN SREDNJA PODJETJA

8. april – KAKŠNE VEŠČINE/KOMPETENCE POTREBUJE PODJETNICA

LOKACIJA DOGODKA: AMZS Center varne vožnje na Vranskem

SODELOVANJE: osebno (do 120 oseb na dan) ali preko spletaSpoštovani,

leto je okoli in ponovno Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na letošnji že deveti dvodnevni konferenci za mikro, mala in srednja podjetja 7. in 8. aprila 2022, z naslovom ZGRABIMO PRILOŽNOSTI, na AMZS Centru varne vožnje, na Vranskem,

7. april 2022:   Viri financiranja za mikro, mala in srednja podjetja

8. april 2022:   Kakšne kompetence potrebuje podjetnica?

Na konferenci bomo že devetič podelili priznanje Pomladni veter posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje bo podelila Ksenija Benedetti.

Zaradi sprostitve epidemioloških ukrepov bo dogodek potekal v živo in tudi preko spleta (hibridna oblika) na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, vsak dan od 10. do 15. ure. 

Po končanem uradnem delu je za oba dneva za udeležence dogodka od 15. do 18. ure predviden brezplačen program vožnje na poligonu. Drugi dan je prilagojen podjetnicam.

Tudi letos bomo konferenco zaokrožili z Memorandumom MSP, ki ga bomo naslovili na Vlado RS in na vse pristojne institucije s poudarkom na problematiki mikro, malih in srednjih podjetij.

Udeležba na konferenci je  namenjena direktorjem in vsem zaposlenim v mikro, malih in srednjih družbah, podjetnikom, računovodskim servisom, vodjem in zaposlenim v kadrovskih službah ter vodjem in zaposlenim v trženju.

 

mag. Vida Kožar

Direktorica Podjetniško-trgovske zbornice


Partnerji dogodka


NACIONALNI PARTNER DOGODKA

ZLATI PARTNER DOGODKA

 

SREBRNI PARTNER DOGODKA (AMZS Center varne vožnje na Vranskem)


BRONASTI PARTNERJI DOGODKA

         

PODPORNI PARTNERJI DOGODKA


         

 

         

         

 

         

 


Partnerji dogodka

KROVNI PARTNER DOGODKA

     
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKAPODPORNI PARTNER DOGODKA