Lokacija dogodka
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Lokacija dogodka


Letošnji dogodek bo potekal na izjemni lokaciji AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, Čeplje 29 B, Vransko, ki je umaknjen od obremenjenih potovalnih poti, sredi narave. Na AC Ljubljana-Maribor, izberite izhod Vransko, kjer vas označevalne table pripeljejo do lokacije.

 

Po končanem uradnem delu, bo 50 udeležencev, vsak dan, lahko izkusilo testne vožnje na poligonu z inštruktorjem, ki bodo obsegale 4 module:

  1. vožnja v ovinek
  2. umikanje nenadni oviri
  3. nogomet na kolesih
  4. prevračalnik, lučke v armaturi in pnevmatike.

 

Doživite vožnjo nove dimenzije, obnovite in nadgradite svoje znanje in vozniške sposobnosti. AMZS Center varne vožnja na Vranskem ima za vas 25 različnih tečajev in programov varne vožnje. Od zakonskih do takih, ki so lahko izjemno darilo za vaše prijatelje. Zavij na https://www.amzs.si/cvv

 

Za vse udeležence dogodka, ki bi želeli prenočiti na Vranskem, je Hotel Grof (kontakt g. Ivan Vidas) pripravil za PTZ posebno ponudbo. Udeleženci dogodka lahko uveljavljate nastanitev po posebni ponudbi tako, da ob rezervaciji navedete tudi podatek, da se boste udeležili konference MSP.  Dostop do njihove strani  https://grof.eu/sl/domov .


Partnerji dogodka

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKA

BRONASTI PARTNER DOGODKA IN PARTNER VIHARJENJA

PARTNERJI VIHARJENJA   
         

 

PARTNER MREŽENJA


         


PODPORNI PARTNERJI
 

     

   

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.