Lokacija dogodka
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Lokacija dogodka


Letošnji dogodek bo potekal na izjemni lokaciji AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, Čeplje 29 B, Vransko, ki je umaknjen od obremenjenih potovalnih poti, sredi narave. Na AC Ljubljana-Maribor, izberite izhod Vransko, kjer vas označevalne table pripeljejo do lokacije.

 

Po končanem uradnem delu, bo 50 udeležencev, vsak dan, lahko izkusilo testne vožnje na poligonu z inštruktorjem, ki bodo obsegale 4 module:

  1. vožnja v ovinek
  2. umikanje nenadni oviri
  3. nogomet na kolesih
  4. prevračalnik, lučke v armaturi in pnevmatike.

 

Doživite vožnjo nove dimenzije, obnovite in nadgradite svoje znanje in vozniške sposobnosti. AMZS Center varne vožnja na Vranskem ima za vas 25 različnih tečajev in programov varne vožnje. Od zakonskih do takih, ki so lahko izjemno darilo za vaše prijatelje. Zavij na https://www.amzs.si/cvv

 

Za vse udeležence dogodka, ki bi želeli prenočiti na Vranskem, je Hotel Grof (kontakt g. Ivan Vidas) pripravil za PTZ posebno ponudbo. Udeleženci dogodka lahko uveljavljate nastanitev po posebni ponudbi tako, da ob rezervaciji navedete tudi podatek, da se boste udeležili konference MSP.  Dostop do njihove strani  https://grof.eu/sl/domov .


Partnerji dogodka


BRONASTI PARTNER DOGODKA IN PARTNER VIHARJENJA 
       

BRONASTI PARTNER DOGODKA

 

PARTNER MREŽENJA


         

PARTNER MREŽENJA
PARTNER MREŽENJA