Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

O povezovalkah dogodka

 

VIRI FINANCIRANAJ ZA MIKRO MALA IN SREDNJA PODJETJA, 7. april 2022

   Bernarda Žarn

Bernarda Žarn je profesorica slovenskega jezika in književnosti in profesorica sociologije. Že vrsto let je kot voditeljica zaposlena na Televiziji Slovenija in povezuje številne prireditve ter vodi pogovore.

2. DAN ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA, 8. april 2022

   Ana Maria Mitić

Sama se je opisala kot: “V prvi vrsti mama, nato podjetnica, potem pa iskalka kreativnih rešitev. Od nekdaj pa borka za žensko moč in povezovanje, zato nisem oklevala, ko so me povabili k povezovanju takega prijetnega dogodka, kot je Dan ženskega podjetništva.”

Ana Maria Mitić je prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, šolana pianistka in izkušena igralka, ki že 15 let vodi lasten d.o.o, s katerim pomaga podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu.

Diplomirala je na Fakulteti za management in pravo, pri svojem delu pa stavi na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Zadnja leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV.


Partnerji dogodka


NACIONALNI PARTNER DOGODKA

ZLATI PARTNER DOGODKA

 

SREBRNI PARTNER DOGODKA (AMZS Center varne vožnje na Vranskem)


BRONASTI PARTNERJI DOGODKA

         

PODPORNI PARTNERJI DOGODKA