Povezovalki dogodka
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

O povezovalkah dogodka

 

VIRI FINANCIRANAJ ZA MIKRO MALA IN SREDNJA PODJETJA, 7. april 2022

   Bernarda Žarn

Bernarda Žarn je profesorica slovenskega jezika in književnosti in profesorica sociologije. Že vrsto let je kot voditeljica zaposlena na Televiziji Slovenija in povezuje številne prireditve ter vodi pogovore.

2. DAN ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA, 8. april 2022

   Ana Maria Mitić

Sama se je opisala kot: “V prvi vrsti mama, nato podjetnica, potem pa iskalka kreativnih rešitev. Od nekdaj pa borka za žensko moč in povezovanje, zato nisem oklevala, ko so me povabili k povezovanju takega prijetnega dogodka, kot je Dan ženskega podjetništva.”

Ana Maria Mitić je prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, šolana pianistka in izkušena igralka, ki že 15 let vodi lasten d.o.o, s katerim pomaga podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu.

Diplomirala je na Fakulteti za management in pravo, pri svojem delu pa stavi na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Zadnja leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV.


Partnerji dogodka

KROVNI PARTNER DOGODKA

     
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKAPODPORNI PARTNER DOGODKA