Povezovalki dogodka
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

O povezovalkah dogodka

 

VIRI FINANCIRANAJ ZA MIKRO MALA IN SREDNJA PODJETJA, 7. april 2022

   Bernarda Žarn

Bernarda Žarn je profesorica slovenskega jezika in književnosti in profesorica sociologije. Že vrsto let je kot voditeljica zaposlena na Televiziji Slovenija in povezuje številne prireditve ter vodi pogovore.

2. DAN ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA, 8. april 2022

   Ana Maria Mitić

Sama se je opisala kot: “V prvi vrsti mama, nato podjetnica, potem pa iskalka kreativnih rešitev. Od nekdaj pa borka za žensko moč in povezovanje, zato nisem oklevala, ko so me povabili k povezovanju takega prijetnega dogodka, kot je Dan ženskega podjetništva.”

Ana Maria Mitić je prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, šolana pianistka in izkušena igralka, ki že 15 let vodi lasten d.o.o, s katerim pomaga podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu.

Diplomirala je na Fakulteti za management in pravo, pri svojem delu pa stavi na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Zadnja leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV.


Partnerji dogodka

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKA

BRONASTI PARTNER DOGODKA IN PARTNER VIHARJENJA

PARTNERJI VIHARJENJA   
         

 

PARTNER MREŽENJA


         


PODPORNI PARTNERJI
 

     

   

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.