Priznanje pomladni veter 2022
Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Podeljeno priznanje Pomladni veter 2022 za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji

Na 9. MSP konferenci je gospa Ksenija Benedetti, podjetniškemu pospeševalniku Katapult d.o.o., podelila priznanje Pomladni veter. V obrazložitvi Komisije za podelitev priznanja Pomladni veter je g. Trivo Krempl, direktor družbe AJM okna-vrata-senčila d.o.o., izpostavil, da je podjetje Katapult d.o.o. s svojimi izobraževalnimi vsebinami bistveno doprineslo k pospeševanju podjetništva v slovenskem prostoru in tudi izven naših meja. S svojim coworkingom in povezovanjem podjetij (pod svojo streho združujejo podjetja zelo različnih dejavnosti) ustvarjajo pozitivno podjetniško klimo in oblikujejo prijazno podjetniško okolje. Njihovo vodilo je kultura sodelovanja.

Oblikovali so in izvajajo izvirne praktične programe izobraževanja in usposabljanja za podjetništvo. Sestavili so celostni program - Mozaik podjetnosti, ki je še posebej prepoznan med startup podjetji.

Katapult d.o.o. se je iz lokalnega okolja (Trbovelj) razširil nacionalno, saj so pred kratkim odprli tudi poslovne prostore v Ljubljani. Katapult d.o.o. sodeluje s podjetjem Dewesoft, ki ima postavljeno logistiko in proizvodnjo za svoje izdelke.

Ustanovitelj Jure Knez je zgled poslovno in družbeno odgovornega podjetnika.

Priznanje je prevzel Mihael Gornik z ekipo Katapulta.

Partnerji dogodka

ZLATI PARTNER DOGODKA
BRONASTI PARTNERJI DOGODKA

BRONASTI PARTNER DOGODKA IN PARTNER VIHARJENJA

PARTNERJI VIHARJENJA   
         

 

PARTNER MREŽENJA


         


PODPORNI PARTNERJI
 

     

   

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.